Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso

Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso

Hey everyone, it's Drew, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso is one of the most popular of current trending foods on earth. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso estimated approx 50 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso using 13 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

Estas albóndigas las he comprado congeladas en el supermercado, así que se podría decir que mi creación realmente es la salsa que las acompaña. Como según mi pareja me ha quedado de restaurante, he querido también compartirla en esta red social que es Cookpad.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso:

  1. 16 albóndigas de carne de cerdo con queso a las finas hiervas
  2. 6 cucharadas salsa de tomate
  3. 1/2 pimiento verde
  4. 1/2 pimiento naranja
  5. 1/2 cebolla
  6. 1/4 lata guisantes verdes
  7. 1/2 vasito agua
  8. 2 dientes ajo machacados
  9. Sazón completa
  10. Queso gouda
  11. Limón
  12. Sal
  13. Aceite y mantequilla

Instructions to make to make Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso

  1. En una sartén grande agregamos un taquito de mantequilla y un chorrito de aceite. Ponemos a dorar las albóndigas durante unos minutos para que vayan tomando sabor. Una vez estén de un color doradito oscuro las sacamos y reservamos.
  2. En una olla grande ponemos otro taquito de mantequilla con otro chorrito de aceite y dejamos calentar. Agregamos la cebolla cortada en finos cuadritos y dejamos que se pongan transparentes. entonces agregamos el pimiento naranja, también cortado en cuadritos, el 1/4 de lata de guisantes, la sazón completa al gusto, los dos dientes de ajo machacados, revolvemos y tapamos la olla durante unos 5 minutos.
  3. Pasados los 5 minutos, ya podemos agregar las 6 cucharadas de salsa de tomate, un chorrito de limón y la sal al gusto. Yo he utilizado el jugo de limón que venden preparado en el supermercado, por lo que le he puesto una cantidad mínima, para que sólo tuviera el toque y nunca un sabor intenso a limón. Agregamos el medio vasito de agua y revolvemos todo. Este es el momento de incorporar las albóndigas a la olla, volver a revolver todo, tapar y dejar a fuego medio durante media hora para que el interior de las albóndigas de cocine perfectamente. En esta media hora debemos vigilar y revolver cada cierto tiempo.
  4. Una vez que ya la carne esté bien cocinada ya podemos servir. En este caso, como las albóndigas ya traían queso en su interior, las he cubierto por encima con bastante queso gouda rallado. Esta receta se come muy bien acompañada de arroz blanco, puré de papas y plátanos maduros fritos. Con todo queda muy bien, es realmente deliciosa. Que lo disfruten!

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. In other words, start making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for novices you don't require to discover them yet just if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a full guide to quick and also very easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Make Award-winning Albóndigas en salsa de tomate, vegetales y queso. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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